Om Bettina Jørgensen

Jeg er oprindelig uddannet Cand.Oecon, men i 1993 blev jeg agent for finske Marimekko. Efterfølgende har jeg også været agent for Ritva Falla, Karvinen og Marita.

Jeg elsker finsk design (det er tidløst, enkelt og smukt). En del af mine veninder og bekendte spurgte om ikke jeg ville lave en hjemmeside, hvor de kunne købe de gode finske mærker, som jeg ofte håndplukker til dem. Det er hermed gjort med min “lille” onlinebutik www.bettinajoergensen.dk

Jeg forsøger at finde mærker, der ikke kan købes alle andre steder. Mit motto er, “lidt men godt”, med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Hvis du/man har brug for at prøve tøjet inden du køber, vil mit lille anneks være åbent første mandag og sidste lørdag i måneden eller efter aftale. Annekset er et lille showroom og ikke en butik. Men det vil være muligt at prøve tøjet, bestille de nye kollektioner til næste sæson, –  forår, sommer, efterår og jul –  Så du/man hele tiden kan være med på det sidste nye.

Mine favorit mærker er:

RITVA FALLA tidligere chef designer hos Marimekko. Ritva Falla er kendt for sine  klassiske og tidløse kollektioner med perfekte pasformer, der både er sporty og feminin i sit udtryk.

KARVINEN bruger den tidligere Marimekko-designer, Janna Parkilla, som bl.a er kendt for sine geometriske designs. Cirkler, kvadrater og trekanter er grundlaget for Karvinens fantastiske pasforme og materialer. Hun er kompromisløs i sin udvælgelse.

BENDIXEN tasker er håndlavet i Marche regionen – et uspoleret område i Italien fyldt med klassisk italiensk charme og kultur. Marche er kendt for sin natur og sine unikke skindvarer. Bendixen tasker er syet af skind af høj kvalitet og producers samme sted som PRADA, GUCCI, TODS og flere andre kendte italienske brands.